tisdag 11 januari 2011

alla dessa funderingar

Idag blir de en tur på Lillängen med mamma som kommer och hämtar mig runt 1tiden.
Funderar på om jag kanske skulle ha köpt lite små plock till pruppen när jag är där..
Sen skjutsar mamma ner mig på stan så ska jag möta upp en vän som ska iväg på tattoostudio och kolla lite.

Imorse låg jag och fililura på alla bebisgrejor och på barnvagnen och de där med en åkpåse, vi har tänkt att köpa en mini-sovsäck som pruppen kan ha länge i vagnen. Men tänkte då att de måste väl bli väldigt trångt i liggdelen.... Och sen kanske man inte behöver någon sån i början.. Skulle de kanske räcka med täcke och filt..? Som i början, för pruppen lär ju komma någon gång där i mars, så de är ju ungefär 1½månad som de behövs varmare i vagnen och de är ju inte super kalla månader, de börjar ju gå mot varmare tider då... Hur har ni gjort eller kommer att göra?
För vi ska ju ha ett lammskinn också i vagnen och pruppen kommer ju ha en overall, de får ju inte heller bli för varmt!
Eller är jag ute och cyklar nu...?

1 kommentar:

  1. Vad gäller det där så tänker jag hellre för mycket än för lite, så vi har både kudde, täcke, åkpåse och lammpläd samt en filt. Sen får man väl alternera lite så man lär sig när man kan använda vad antar jag. Jag har iaf hört att lammplädarna är bra även på sommaren, för då håller dom sig tydligen svala och på vintern värmer dom :)

    Svar: Vad skönt då! Jag förstår att det måste vara lite krångligt. Kommer ihåg en gång när jag var till Egypten och skulle låta bli att dricka vattnet ur kranen där, lyckades gå och hälla i mig en massa när jag var full en natt och sen fick jag minsann salmonella också (sen om det var därför vet jag inte riktigt) ;)
    Tur att du sluppit blivit sjuk iaf :D

    SvaraRadera